11 Eylül 2012 Salı


Cümleler kusuyorum kalemim katran renge bulanmasın diye.Sirayet eden hasret türkülerine inat.Zaman diyor uzaklardan gelen bir sesle elini yüreğine koy ve gözlerini kapat.Bir ses duyacaksın benden hariç  kendi kulakların bile yabancılayacak. Sessizliğini koru ve dinle, ritimlere uyum sağla şirazesi bozuktur kelimelerin duy ve istediği yere sese ulaş.


Yüreğini yüreğime emanet et ve git dedi ritimli ses.Yolun açık senin gitme zamanın geldi saki gibi yol al.Kimselere haber vermeden patikalarda yürü çıplak ayak.Seni karşılayan yolcular olacaktır.Sadece yönünü değiştir ve onların gittiği yerden sen bana doğru gel.Burda emanetlere çok iyi bakıyorlar geldikleri yerde insanlar onlara dokunamasın diye.Kulağının duyduğu sesle yüreğinin işittiği ses aynı olmayacak unutma.Kendini yerden yüksekte gibi bırak güvenli kollara.

Tutunmak güvendir dedi emaneti alan ruh.Birbirimize yoldaş olacaksak yüreğini ruhuna emanet et ve benimle sessiz sadece duyduğun iç sesinle yürü.Konuşma ki kendin olan benliğini bulup yolun sonuna geldiğinde kendine kavuşmanın sevincini yaşayasın dedi.Benlikten çok ötede olan hiçlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder